Prijavite se
Prijavite se
Već imam mömax korisnički račun
Zaboravili ste lozinku?
Još nemam mömax korisnički račun Registrirajte se sad
Bonus Card Newsletter Poslovnice

Aktualne ponude

fp_teaser_dugi_plahte_25fp_teaser_dugi_bc_b

Inspiracije


Omiljene kategorije

Otkrijte čari uređivanja i oplemenite svoj dom, veselite se ljepšem i bogatijem interijeru i eksterijeru.  


Mömax je oaza inspiracije i modernog namještaja koji nudi najnovije trendove za uređenje doma.

Mömaxov koncept izgrađen je na ideji za novim i modernim dizajniranim namještajem primamljivog dizajna i odlične kvalitete. Naši proizvodi su pristupačnih cijena i moderno dizajnirani kako bi savršeno upotpunili svaki prostor, od prostranih soba do malih stanova - koje možete vidjeti u svim našim poslovnicama. Kao dodatna prednost tu su i naše brojne usluge koje Vam stoje na raspolaganju po pistupačnim uvjetima, čime ćete dodatno uštedjeti, ali dobiti sve što Vam treba i pri tom ostati u trendu! Posebnu pozornost privlače naši izložbeni odjeljci koji su neodoljiv dio naše poslovnice zato što je svaki kutak odraz uređenog stana od 35, 50 ili 70 m2. Naši kupci mogu uživati u inspiracijama i atraktivnim idejama za uređenje vlastitog modernog i trendi doma.

Zahvaljujući velikom izboru namještaja i opreme za dom (sjedeće garniture, dvosjedi, trosjedi, kuhinje, kupaonski program pa ima tu i kućnog tekstila - u koji se ubraja sva posteljina, zavjese, ručnici, kuhinjski program...) proizvoda po niskim i svima pristupačnim cijenama, Mömax je sve posjećeniji, a njegovi kupci s osmijehom postaju dizajneri svojih ideja. U Mömaxu postavljamo nove standarde: odlične cijene, savršeno osmišljene i briljantno realizirane prezentacije za uređenje doma, od izložbenih primjeraka namještaja i dekora do izlaganja cijelokupno namještenih stanova.

U Mömaxu nudimo brojne mogućnosti kako bi svaki kupac ostvario svoje ideje i pri tom ih učinio jednako kvalitetnima koliko i vrijednima pažnje i uživanja. Zato svatko može dobiti prilagođeno riješenje u skladu sa željama i potrebama koje se tada može brzo i jednostavno realizirati. Ovo ne olakšava samo planiranje, već osigurava laku i uspješnu kupovinu koja ostavlja dugotrajno zadovoljstvo!