Prijavite se
Prijavite se
Već imam mömax korisnički račun
Zaboravili ste lozinku?
Još nemam mömax korisnički račun Registrirajte se sad
Bonus Card Newsletter Poslovnice

Dobrodošli u mömaxovu božićnu čaroliju! Ovdje ćete naći naše božićne trendove: od razigranih crvenih tonova, preko mistično tamnih tonova sa zlatnim naglascima, pa sve do srebrnog i bijelog sjaja - imamo nešto za svačiji ukus!

S mömaxovim proizvodima u tren oka ćete svoj dom okititi u stilovima "Hygge Christmas", "Merry Berry" ili "Joyful Christmas". Tako će blagdansko razdoblje biti posebno lijepo! Dozvolite da vas nadahnemo, otkrijte naše božićne trendove za 2019. godinu!


hygge-main_hr

Hygge Christmas

Topao i srdačan - takav je naš božićni trend "Hygge Christmas". Ovaj stil u klasičnoj crvenoj boji odiše udobnošću. Namještaj od drveta ili tkanine, mekani jastuci i bijelo ovčje krzno sa sigurnošću će stvoriti pravi Hygge osjećaj - neka vaš dom priča svoju sasvim posebnu božićnu priču.

 

Nije vam potrebno puno kako biste ovaj stil unijeli u svoj dom. Naglasci u žarko crvenoj boji i zemljanim tonovima odlično se mogu kombinirati. Kao savršeni kontrast poslužit će nešto u zelenoj boji, poput borovih grana. Istražite naš stil "Hygge-Christmas"!

hygge-1_hr
hygge-2_hr

Iz naše ponude


joyful-main_hr

Joyful Christmas

Nježno poput snježne pahuljice ovaj će se božićni trend spustiti na vaš dom. Blistavo bijela i profinjena tirkizna boja unijet će čaroliju Božića u vaš prostor. U spoju s čupavim krznima i mekin dekama zimsko će doba postati udobno doba!

 

Tko kaže da zimski mjeseci moraju biti hladni i sivi? Topla svjetlost svijeća bacit će hladnoću i mraz u zaborav i pretvorit će vaš dom u svečanu oazu udobnosti. Otkrijte naš stil Joyful Christmas!

joyful-1_hr
joyful-2_hr

Iz naše ponude


berry_main_hr

Merry Berry Christmas

Boje bobičastog voća ove su godine u trendu! Naš božićni stil „Merry Berry“ ističe se ugodnom te istovremeno i profinjenom slikom. Jastuci, svijećnjaci, posuđe i slike unose zlatne naglaske.

 

U mömaxu ćete naći odgovarajuće dekoracije i namještaj, kako bi ove godine i u vašem domu zablistao prekrasan stil Merry Berry! Nađite nadahnuće i stvorite božićni ugođaj!

berry-1_hr
berry-2_hr

Iz naše ponude

Pogledajte našu cjelokupnu božićnu ponudu