Prijavite se
Prijavite se
Već imam mömax korisnički račun
Zaboravili ste lozinku?
Još nemam mömax korisnički račun Registrirajte se sad
Bonus Card Newsletter Poslovnice

Honey Vibes

Trend Honey Vibes stvorit će pravi jesenski ugođaj. Snažne boje poput medeno žute i puderasto crvene unijet će dašak jesenskog kolorita. Uzorak saća te prirodni materijali okosica su krasnog ambijenta koji poziva na uživanje. Tko još može odoljeti medenom šarmu?

 

S organskim materijalima poput pamuka i drveta u svoj dom unesite djelić prirode. Marljivo poput pčela možete vrlo jednostavno jesenski ukrasiti svoj dom. Sa snažnim bojama i upadljivim uzorcima ne možete pogriješiti. Jesen je tako divna!

 

honey-vibes_SZ_hr

 

Odmaranje sa stilom

Svijet snova u tonovima meda

Spavaća soba u stilu Honey Vibes je previše smiona? Za mömax nije! Mi kombiniramo pudrasto crveni zid s tepihom od sisala, elementima od drveta, a sve to naglašavamo detaljima u medeno žutoj boji. Tako spavaća soba nije samo umirujuća već i moderna. Savršen prostor u kojem se ujutro odmorni budite, pripremate se za dan ili se malo predahnete navečer prije odlaska u svijet snova. Tu se osjećate dobro - preuzmite naše ideje i prenesite Honey Vibes u svoju spavaću sobu!

bild_honey-vibes_SZ_hr
honey-vibes_WZ_hr

 

Honey Vibes za svakoga

Topli tonovi za dnevni boravak

Dnevni boravak mjesto je ugodnih druženja s obitelji i prijateljima. Za je ovdje važan dobar ugođaj! Nekoliko Honey Vibes neće sigurno škoditi. Zašto ne pokušate? Uzmite robusni namještaj, odgovarajuće tepihe te detalje u crvenoj i žutoj boji - već ste na pravom putu da stvorite oazu za opuštanje. No nikako ne zaboravite dekoracije: jer bez jastuka s uzorkom saća, zanimljivih svjetiljki, ogledala, svijeća i sličnih stvari nije ni upola tako lijepo.

grid_honey-vibes_WZ_hr
honey-vibes_EZ_hr
bild_honey-vibes_EZ_hr

 

Neka vam teku med i mlijeko

Honey Vibes u blagovaonici

Žuta je prava boja jeseni te zbog toga prevladava u blagovaonici u stilu Honey Vibes. Ako je kombinirate s toplim tonovima drveta i bijelim detaljima prostorija će djelovati potpuno harmonično. Savršeno za večeru udvoje ili blagdanski objed s čitavom obitelji! Uz blagovaonski stol, klupu i stolce kod nas ćete naći i praktična kuhinjska pomagala: od kuhinjskih krpa preko daski za rezanje pa sve do pregača. Sve to savršeno usklađeno u lijepom Honey Vibes dizajnu. Uvjerite se sami!

Neki od naših Honey Vibes proizvoda

Pogledajte više proizvoda u našem aktualnom katalogu ili posjetite nas u mömaxu.

Prolistajte katalog