Prijavite se
Prijavite se
Već imam mömax korisnički račun
Zaboravili ste lozinku?
Još nemam mömax korisnički račun Registrirajte se sad
Bonus Card Newsletter Poslovnice

Minimal Industrial

Bilo da se radilo o dnevnom boravku, spavaćoj sobi ili blagovaonici - stil Minimal Industrial osvaja svojom jednostavnošću i fleksibilnošću. Istrošene čelične komponente i neobrađeno drvo ukomponirani s upadljivim detaljima kao što su neuređeni, grubi zidovi, sve su to svojstva tvorničkog šarma koji je trenutno u trendu i koji svakom prostoru daje jendu posebnu ugodnost.

minimal-industrial_SZ_hr

 

za odmoran san...

Spavaća soba

Šarmantne sa stilom: otkrijte spavaće sobe u stilu Minimal Industrial i nađite inspiraciju! Rustikalni kreveti privlače pozornost u spavaćoj sobi te su istodobno savršeno udobni za ugodan san. Ormar za odjeću u dekoru metala i hrasta također su u centru pažnje. Otkrijte proizvode koji će ovaj aktualan trend unijeti u vašu spavaću sobu.

teaser_industrial_schlaf_1
teaser_industrial_schlaf_2
minimal-industrial_WZ_hr

 

Kao u loftu...

Dnevni boravak

Loft u New Yorku - ne mora biti samo san, jer vrlo jednostavno možete unijeti ozračje lofta u svoj dom. Loft je dom koji zahvaljujući svojim ogromnim, visokim prostorijama punim svjetlosti stvara osjećaj slobode. Za atmosferu lofta u svom domu primijenite stil Minimal Industrial.

teaser_industrial_wohnen_1
teaser_industrial_wohnen_2
minimal-industrial_EZ_hr

 

dobar tek...

Blagovaonica

Stil Minimal Industrial ističe se svojim svrhovitim, ali istodobno i udobnim izgledom. Posebno upadljivi su kod ovog uređenja tamo drvo i razne vrste metala. S detaljima poput neobičnih svjetiljki i ukrasa stvorit ćete nevjerojatnu atmosferu u svom domu.

teaser_industrial_essen_1
teaser_industrial_essen_3

Neki od naših Minimal Industrial proizvoda

Pogledajte više proizvoda u našem aktualnom katalogu ili posjetite nas u mömaxu.

Prolistajte katalog