Prijavite se
Prijavite se
Već imam mömax korisnički račun
Zaboravili ste lozinku?
Još nemam mömax korisnički račun Registrirajte se sad
Bonus Card Newsletter Poslovnice
hr_insp_monkey_header

monkey_grid_intro

Monkey Island

Stil Monkey Island budi osjećaj tropskog proljeća. Katkad je dovoljan pokoji detalj i neki novi trend kako biste se ponovo osjećali ugodno u svom domu. To mogu biti držači lučica, novi ručnici ili stolnjak. Za one koji žele promijeniti više u naš asortiman smo uvrstili i najnovije komade namještaja uz stil Monkey Island. Uvjerite se i sami!


hotspot-4861412
monkey_grid_ez
U tropskom raju...

Blagovaonica

Uz sobne biljke i tepih od jute odlično pristaje smeđi namještaj u industrijskom stilu. Privlačno postavljen stol uvijek je u središtu blagovaonice, a pomoću mömaxovog suđa i pribora s lakoćom ćete to ostvariti.


hotspot-4860860
monkey_grid-wz_bild
Za opuštanje i sanjarenje...

Dnevni boravak

Žuta boja ne samo da privlači pažnju, već će i u vašem dnevnom boravku stvoriti pravi domaći ugođaj pun udobnosti. Detalji poput jastučića, deka, sjenila i zavjesa zaokružit će priču te svojim uzorcima unijeti ono nešto posebno u prostor.


hotspot-4861456
monkey_grid-sz_bild
Spavanje pod palmama...

Spavaća soba

U svojoj se spavaćoj sobi morate osjećati ugodno! Naši kreveti s drvenim okvirima i odgovarajući noćni ormarići savršeni su za stil Monkey Island. Naći će se za svačiji ukus ponešto. Budite hrabri s bojama i otkrijte novi trend!