Prijavite se
Prijavite se
Već imam mömax korisnički račun
Zaboravili ste lozinku?
Još nemam mömax korisnički račun Registrirajte se sad
Bonus Card Newsletter Poslovnice

Pastell Blossoms

Pastelni tonovi su ove godine u trendu. Neka vas očaraju njihova lakoća i ugodnost, posebno u spoju s toplijim danima.

Malim detaljima pretvorit ćete dnevni boravak, spavaću sobu i blagovaonicu u veselo mjesto dobrog ugođaja! Želimo vam puno lijepih trenutaka u vašem Pastell Blossom domu. 


Prozračni, lagani pastelni tonovi...

Dnevni boravak

Dnevni boravak u pravilu je središte svakog doma. Ne treba puno kako bi ta prostorija postala udobna. Zahvaljujući kombinacijama elemenata u tamnim i svijetlim bojama trend "Pastell Blossom" jednostavno je uklopiti u svaki dom. Uz odgovarajuće jastuke, svijetle zavjese i male detalje bit će vam vrlo ugodno. Osjećajte se dobro!

ps_wohnzimmer_pastell


ČAROBAN SAN U "PASTELL BLOSSOM"

Spavaća soba

Kod dekoriranja doma često zaboravljamo jednu prostoriju: spavaću sobu. No i ovdje se pastelni tonovi mogu odlično uklopiti! Pokušajte s novom posteljinom, odgovarajućim jastucima i pokrivačima. Već vam odavno treba novi tepih? Sada je prava prilika. Svijetlo ružičasta savršena je za spavaću sobu, jer djeluje umirujuće i time potiče dobar san.

ps_schlafzimmer_pastell
teaser_schlaf_pastell_hr


Stoliću, prostri se...

Blagovaonica

Blagovaonski stol mjesto je susreta za sve i zauzima glavno mjesto u blagovaonici. Zato na njemu ne smije nedostajati prava dekoracija: svijeće, vaze, pribor za jelo te odgovarajući stolnjak i salvete u stilu Pastell Blossom potpuno će preobraziti vaš stol.

teaser_esszimmerneu_pastellblossom
teaser_esszimmerneu2_pastellblossom
teaser_esszimmerneu3_pastellblossom


Pastell Blossoms Outdoor

More cvijeća u vrtu

Vesele cvjetne uzorke u stilu Pastell Blossoms lijepo je vidjeti i u vanjskom prostoru. Jastuci pružaju udobnost tijekom ljetnih večeri a posuđe je odličan odabir za nedeljni doručak pod vedrim nebom. Pogledajte našu ponudu i unesite Flower Power na svoju terasu!

teaser_pastellblossom-garten