Prijavite se
Prijavite se
Već imam mömax korisnički račun
Zaboravili ste lozinku?
Još nemam mömax korisnički račun Registrirajte se sad
Bonus Card Newsletter Poslovnice
header_terrazzo

Terrazzo Reloaded

Namještaj i dekoracije nose Terrazzo! Uzorak terrazzo ponovo je u modi: kameni pod duge tradicije više je od dizajna. Ovaj uzorak u bijeloj, ružičastoj, svijetlo plavoj boji ne privlači samo pažnju izgledom, već unosi i dašak udobnosti. Terrazzo – način života. Mramor je dobio konkurenciju, terrazzo ga lagano istiskuje iz domova. Uvjerite se sami, neka vas nadahne stil Terrazzo.

terrazzo_grid_intro

hotspot-4851709
terrazzo_grid_ez
Poziva za stol...

Blagovaonica

Stil Terrazzo savršeno se uklapa u blagovaonicu! Zahvaljujući bezvremenskom dizajnu i bojama koje se lako usklađuju, jednostavno je detaljima naglasiti ovaj stil. Najlakše je s privlačno postavljenim stolom. Za njim se okuplja čitava obitelj, a uz novo posuđe jelo će biti još ukusnije.


hotspot-4850518
terrazzo_grid_wz
Dašak svježine...

U dnevnom boravku provodimo najviše vremena kada smo kod kuće – gledamo televiziju, družimo se s obitelji i prijateljima. U dnevnom boravku uvijek se nešto događa!

Ova bi prostorija trebala odisati udobnošću i stilom, zato u njemu posebnu pažnju posvetite malim detaljima, a ne zaboravite ni mekanu deku i jastučiće. A i mali ili veliki tepih ispod stolića za dnevni boravak čini prostoriju puno privlačnijom.


hotspot-4851716
terrazzo_grid_sz
Bajno spavanje...

Spavaća soba

Kod proljetnog dekoriranja ne zaboravite spavaću sobu. I za nju je stil Terrazzo odičan! Pokušajte s novom posteljinom, jastucima i prekrivačem. Sada je prava prilika i za novi tepih. Svijetla nijansa ružičaste boje savršena je za bajan san u spavaćoj sobi.