Prijavite se
Prijavite se
Već imam mömax korisnički račun
Zaboravili ste lozinku?
Još nemam mömax korisnički račun Registrirajte se sad
Bonus Card Newsletter Poslovnice
violet-dreams_header

Violet Dreams

Svijetle i lagane boje ove su godine ponovo u trendu. Neka vas očara lakoća stila Violet Dreams. Posebno kao priprema za proljeće ove će boje stvoriti pravo raspoloženje. S malim detaljima i vi ćete svoj dnevni boravak, spavaću sobu i blagovaonicu pretvoriti u mjesto puno proljetnog ugođaja. Uživajte u svom domu u stilu Violet-Dreams. Sanjajte s nama...

violet-dreams_grid_intro

hotspot-4846843
violet-dreams_grid_sz
Za opuštene noći...

Spavaća soba

Kod proljetnog dekoriranja često zaboravljamo jednu prostoriju: spavaću sobu. I u nju možemo unijeti odličan proljetni ugođaj. Pokušajte s novom posteljinom, odgovarajućim jastucima i pokrivačem. Već vam odavno treba novi tepih? Sada je prilika. Svijetlo siva boja savršena je za spavaću sobu, jer djeluje umirujuće i čini vaš san opuštenijim.


hotspot-4847223
vd_teaser_wz
Udoban i prozračan...

Dnevni boravak

Dnevni boravak središte je svakog doma. Ne treba vam puno da ga učinite udobnim. Zahvaljujući jakim kombinacijama boja te tamnim i svijelim elementima stil Violet Dreams lako će se uklopiti u svaki dom. Poseban ugođaj stvorit će jastuci, svijetle zavjese i mali detalji. Opustite se!


hotspot-4847668
vd_teaser_ez
Za stol, molimo...

Blagovaonica

Svi se rado okupljaju za blagovaonskim stolom. On ima najvažniju ulogu u blagovaonici. A na njemu svoje mjesto mora naći odgovarajuća dekoracija: svijeće, vaze, posuđe i stolnjak u stilu Violet Dreams.