Prijavite se
Prijavite se
Već imam mömax korisnički račun
Zaboravili ste lozinku?
Još nemam mömax korisnički račun Registrirajte se sad
Bonus Card Newsletter Poslovnice

Za slatke snove i odmorna jutra

Po jutru se dan poznaje, a kakvo će vam jutro biti ovisi o tome kako ste spavali. Otkrijte što je mömax pripremio kako bi vaši snovi bili slatki a vaša jutra odmorna. Pogledajte ponudu spavaćih soba, madraca, podnica, popluna, jastuka i posteljine. U mömaxu će svatko naći nešto o čemu sanja!

hotspot-4535565

Spavajte na oblacima

Ako želite spavati kao na oblacima, boxspring krevet je prava stvar za vas. Ono što ga čini tako udobnim su drveno postolje s integriranim oprugama, madrac s opružnom jezgrom i nadmadrac.

Serije za spavaću sobu

Spavaća soba ima mnogo funkcija. U njoj se spava, odmara, čita, presvlači, radi. Netko u njoj želi imati komodu, stolić za šminkanje, naslonjač, pa možda i radni stol. Ako vam nešto od toga nedostaje pogledajte mömaxove serije namještaja za spavaću sobu. Sigurno ćete naći onu koja odgovara vašem stilu. Od rustičnih s puno drveta, preko onih sa suvremenim detaljima do decentnih bijelih – mi ih imamo sve. Ne sanjajte dulje o savršenoj spavaćoj sobi već ostvarite svoj san!

Setovi spavaćih soba

Niste od onih koji vole kombinirati? Tražite već gotovo rješenje? Naši setovi spavaćih soba olakšat će vam izbor. Oni nude odličan omjer kvalitete i cijene, a zu to su i u trendu.

Ušuškajte se u novu posteljinu

S uzorkom ili bez, šarena ili jednobojna – u mömaxu imamo omiljenu posteljinu za svačiji ukus. Uz pravu posteljinu bolje se sanja!

hotspot-4846995

Pravi jastuk čini čuda

Za dobar san potrebni su vam i odgovarajući jastuk te poplun. Pogrešan jastuk može izazvati ukočenost i bolove, zato ćemo vam u mömaxu rado pomoći da izaberete onaj pravi. Kod popluna možete birati između ljetnog, zimskog ili cjelogodišnjeg.

Jamstvo dobrog sna

Kvalitetan san izravno utječe na vašu svakodnevicu, a kako biste se iz sna budili odmorni i osvježeni, ključno je odabrati pravi madrac. Međutim, ni najbolji madrac neće pomoći bez odgovarajuće podloge. U mömaxu ćete naći idealnu podlogu za spavanje koja će vam pomoći da veselo i raspoloženo krenete u dan.