Trendige Kissen günstig kaufen bei mömax.png

mömaxova usluga Klikni & pokupi

Uštedite vrijeme i novac

mömax Vam poklanja trošak dostave. Koristite naš praktični sustav Klikni & pokupi te uštedite vrijeme i novac! Iz udobnog naslonjača naručite svoje omiljene proizvode u mömaxovom web shopu. U našem digitalnom dućanu možete jednostavno sastaviti popis za kupnju koji ćete platiti online te preuzeti u našoj poslovnici ili na našem skladištu. Naši će djelatnici umjesto Vas potražiti proizvode s Vašeg popisa za kupnju. A uz to ćete još i uštedjeti na troškovima dostave!

Ovako funkcionira Klikni & pokupi

Infografik-Click&Collect_hr.jpg

Pitanja & odgovori:

Koje su prednosti za mene?

Uz Klikni & pokupi štedite na vremenu. Pošaljite nam Vaš digitalni popis za kupnju a mi ćemo prikupiti proizvode. Zaboravite na duge rokove isporuke i ttroškove dostave, svoje proizvode preuzmite brzo i jednostavno bez troškova dostave u Vama najbližoj poslovnici
ili skladištu.

Što mogu naručiti?

Putem usluge Klikni & pokupi možete naručiti skoro sve proizvode. Izuzeti iz ove usluge su proizvodi iz asortimana "Samo online" koji se inače šalju paketnom dostavom.

Kako mogu platiti?

Uslugu Klikni & pokupi plaćate u web shopu.

Gdje mogu preuzeti svoje proizvode?

Proizvode koji se inače šalju paketnom dostavom preuzimate na infopultu odabrane poslovnice. Cargo proizvode preuzimate na skladištu koje može biti udaljeno nekoliko minuta vožnje od poslovnice.

Koliko dugo će me moja narudžba čekati?

Uz sustav Klikni & pokupi već ste platili proizvode. Jedan radni dan nakon narudžbe tj. nakon isteka navedenog roka isporuke na Vašoj potvrdi narudžbe možete u svako doba preuzeti svoju robu.

Što se događa ako ne mogu preuzeti robu u željenom roku?

Vaša Klikni & pokupi narudžba čekat će Vas do trenuutka kada ćete biti u mogućnosti preuzeti je.
 

Što mi je potrebno za preuzimanje?

Potrebni su Vam potvrda narudžbe i osobna iskaznica.

Može netko umjesto mene preuzeti robu?

Može, uz pismenu suglasnost i Vašu potvrdu narudžbe.

Mogu li vratiti proizvod?

Proizvode naručene putem usluge Klikni & pokupi možete vratiti.