O nama

mömax - trendi dom

Postoje mnoge trgovine namještajem. Ali samo jedna nudi najnovije trendove za dom po cijenama koje si svatko može priuštiti. Dobro došli u mömax, trgovinu modernog namještaja! Mömax u potpunosti ispunjava želje mnogih ljudi. Kako bismo ostvarili san što većem broju ljudi, naša misija je ponuditi trendovski namještaj po razumnim cijenama.

 

Gdje je kupovina namještaja zabavna


Naš cilj je našim kupcima život učiniti lakšim i ljepšim. Uostalom, namještanje doma bi trebalo biti zabavno! Na mömax webshopu naši kupci mogu dobiti informacije 24 sata dnevno, istraživati asortiman i otkrivati ​​nove trendove. Možete jednostavno naručiti svoje omiljene komade namještaja koji će Vam biti dostavljeni na kućnu adresu. Dobrodošli su i oni koji radije biraju vidjeti sve na licu mjesta i vole se osobno posavjetovati.
 

Ključ uspjeha: naša filozofija o kupcima

Svaki dan vrijedno radimo za naše kupce. Ispunjenje Vaših želja uvijek je u fokusu svakog našeg zaposlenika. Podržavamo vrijednosti kao što su iskrenost, poštenje i korektnost. Savršenom uslugom i profesionalnim savjetovanjem zadovoljavamo svakog kupca. Samo tako možemo i dalje biti uspješni u našoj viziji trendi doma.

 

Koncept uspjeha mömaxa

Koncept mömaxa može se opisati riječima moderan, trendi, raznovrstan i raznolik. Inspirativne ideje možete pronaći izravno u mömax poslovnici. Izložbeni prostor je svijet iskustva u kojem se prikazuje širok izbor prijedloga, prikladnih za svaki tip življenja. Od kuhinje do kupaonice, mömax ispunjava svaki životni san. Doživljaj zaokružuju sobni dodaci svih vrsta koji se sezonski prilagođavaju aktualnim trendovima (boje i stilovi). Cilj je pružiti najveću moguću količinu inspiracije za Vaš vlastiti dom.
Namještaj tvrtke mömax prilagođen je današnjim životnim navikama, mijenjanje namještaja postaje sve češće. “Ali to je moguće samo ako su proizvodi vrlo jeftini. Stoga ne samo da postavljamo nove standarde u pogledu cijene, već također pružamo razne inspiracije za Vaš vlastiti dom s našim izložbenim prostorima," kaže Florian Schmidt, glasnogovornik tvrtke za mömax u Njemačkoj.
Daljnje usluge, kao što su 3D planiranje i detaljne konzultacije, nude se na licu mjesta u poslovnici. Odjeli kuhinje i dnevnog boravka pokazuju gotova rješenja. Naravno, nude se i usluge mjerenja, dostave i montaže na zahtjev. „U kombinaciji s našim webshopom, kombiniramo najbolje od oba svijeta s nacionalnom mrežom poslovnica. Kupci mogu pregledavati mömaxov webshop iz svog doma, a zatim otkriti tkanine, materijale i boje u modernoj trgovini namještaja te dobiti savjete od naših stručnjaka.” kaže Florian Schmidt. "U potpunosti vjerujemo u fizičku maloprodaju i važnost trgovina namještajem, koje također osiguravaju radna mjesta u Njemačkoj", nastavio je Schmidt.


Mömax 103 x u Europi: 46 x u Njemačkoj, 20x u Austriji, 12 x u Mađarskoj, 5 x u Sloveniji, 4 x u Rumunjskoj, 3 x u Hrvatskoj, 1 x u Poljskoj, 5 x u Bugarskoj i 7 x u Švicarskoj.
Priča o uspjehu započela je u listopadu 2002. Danas, 20 godina nakon uspješnog početka, mömax upravlja s ukupno 103 lokacije u Austriji, Njemačkoj, Sloveniji, Mađarskoj, Rumunjskoj, Hrvatskoj, Poljskoj, Bugarskoj i Švicarskoj. Svaka od ovih poslovnica pokazuje osnovnu ideju modernog stanovanja uz povoljne cijene. Osim toga, mömax upravlja s 8 webshopova u Austriji, Njemačkoj, Sloveniji, Mađarskoj, Rumunjskoj, Hrvatskoj, Poljskoj, Bugarskoj i Švicarskoj.

 

mömax u brojkama

Ovo su činjenice

Mömax se stalno širi: trenutno u Europi postoje 103 naše trgovine trendovskog namještaja. Našim kupcima pružamo najnovije trendove - i to po cijenama koje si svatko može priuštiti. Kupovina namještaja 24/7? Nema problema! S više od 17.000 proizvoda, mömax webshop nudi veliki broj aktualnih trendova, povoljnih cijena i klasičnog namještaja za svaki dom. Trendovi ne poznaju granice: zato je mömax već uspješno zastupljen u ukupno devet europskih zemalja!
 
O NAMA MOMAX.png
O NAMA MOMAX3.png
O nama
O nama
O nama
O nama