UNIT - Individualno kreiranje ormara za odjeću

Odavno već tražite savršeni ormar? Neograničene mogućnosti i za Vaše potrebe skrojen ormar za odjeću:  sustav ormara UNIT jednostavno se sastavlja po Vašim željama. Odaberite u nekoliko koraka: korpus, vrata, ručkice, okove i unutrašnju opremu. Došao je kraj mučnoj potrazi za optimalnim ormarom. Individualna savršenost pri kreiranju ormara za odjeću. To je UNIT!
Preskoči odjeljak
Ogromna prednost praktičnih dijelova ormara je njihova funkcionalnost: korpuse možete po želji upotpunjavati ili proširivati. Vanserijska visina ili veća širina? Nikakav poblem za UNIT. Ako želite imati otvoreni ormar, trebaju Vam još samo police, šipke za odjeću i drugi pribor.

Kutni ormari već sadrže unutarnju raspodjelu i šarke. Morate još samo odabrati odgovarajuća vrata za savršeni ormar!

Toliko je sustav ormara UNIT fleksibilan

Preskoči odjeljak
Ormar za odjeću je meni kao zaljubljenici u modu jako bitan. Sviđa mi se da se UNIT u svakom trenutku može proširiti i na taj način savršeno prilagoditi potrebama - na primjer kod preseljenja u veći stan. Tada sa samo nekoliko klikova kombiniram svoj ormar na novo!
Preskoči odjeljak
Svi volimo urednost, no ako katkad nemate vremena za pospremanje, razna vrata za ormare savršena su za skrivanje kaosa. Soba će za čas izgledati uredno! Zahvaljujući različitim bojama i dizajnu lako ćete naći i odgovarajuću frontu koja upotpunjuje odabrani korpus: bilo da se radi o dekoru rustikalnog hrasta, bijeloj boji ili ogledalu.

Ne zaboravite ručkice i okove! Ručkice su uključene samo kod vrata s ogledalom i onih u ladanjskom stilu.
Preskoči odjeljak
Manje vremena gubimo na traženje ako je sve na svom mjestu. Širok izbor sustava za pohranu, kao što su police, šipke, ladice, kutije, košare i mnogi drugi elementi pomoći će Vam održavati ormar urednim i strukturiranim. Svakako isprobajte rješenja za odlaganje obuće, kravata i hlača.
Preskoči odjeljak

Ormar kao stvoren za mene

Sustav ormara UNIT nudi toliko mogućnosti da će svatko naći pravi za sebe. Korpusi, vrata i unutarnja raspodjela jednostavno se kombiniraju. Savršeno za brzu i jednostavnu realizaciju individualnih ideja - oduševljena sam!