Dodaci za kupaonicu

accessibility.listing.screenReader.filterbar

208 proizvod/a

208 proizvod/a
Više veličinaDostupno više veličina
umjesto € 3,89 • 29,31 kn
15,07 kn
€ 2,
Kupaonska Čaša Edna - bijela, Modern, keramika (8,5cm)Kupaonska Čaša Edna - bijela, Modern, keramika (8,5cm)
Uštedite 49%
Više varijantiDostupno više varijanti
29,31 kn
€ 3,89
Premium Living

Kukica Easy

Kukica Easy - bijela, Modern, plastika (7,72/5,61/7,7cm) - Premium LivingKukica Easy - bijela, Modern, plastika (7,72/5,61/7,7cm) - Premium Living
Prikazano 60 od 208 artikala

Upotpunite svoju kupaonicu

Dodaci za kupaonicu su potrebni svakoj kupaonici. Osim praktične svrhe, mogu imati i estetsku svrhu, poput zavjesa za tušKošare za rublje pomoći u spremanju prljavog veša, regali za tuš će osigurati mjesto za vaše najdraže proizvode, a dodaci za kupaonicu poput spremnika za sapun, biti praktično mjesto pohrane omiljenog sapuna. Istražite našu ponudu i opremite svoju kupaonicu!
 

Praktično mjesto za pohranu rublja

Košara za rublje je spremnik koji služi za razvrstavanje, nošenje i spremanje odjeće i drugog tekstila prije i nakon pranja. Obično je izrađena od plastike, pruća ili pletenih košara, a često ima poklopac ili ručku za lakše nošenje. Košare za rublje također se koriste za spremanje i transport prljave odjeće, ručnika i posteljine do i iz praonice. Neke su košare za rublje dizajnirane s odjeljcima za odvajanje boja, osjetljivog rublja i drugih predmeta koje je potrebno prati odvojeno. Košare za rublje također se mogu koristiti za spremanje čiste odjeće i posteljine i njihovo održavanje.

Za organiziranu kupaonicu

Regal za tuširanje služi za organiziranje i odlaganje stvari u kupaonici ili tuš kabini. To je obično samostojeća struktura koja se može koristiti za vješanje ručnika, sapuna i drugih dodataka za tuširanje. Tuš police dolaze u mnogim oblicima i veličinama, od zidnih polica do podnih jedinica. Često su izrađene od metala, plastike ili drva i mogu se prilagoditi svakom prostoru. Mnoge police za tuširanje imaju podesive police i odjeljke kako bi se povećao potencijal za pohranu. Kada birate stalak za tuširanje, uzmite u obzir faktore kao što su veličina prostora, potrebna količina prostora za pohranu i vrsta korištenih materijala.

Držači ručnika za svaki stil kupaonice

Držač ručnika neizostavan je element u svakoj kupaonici. To je praktičan način za spremanje i lak pristup ručnicima bez potrebe da brinete gdje su. Držači za ručnike dolaze u različitim veličinama, oblicima, materijalima i bojama kako bi se uklopili u svaki kupaonski dekor. Mogu se montirati na zidove, objesiti na šipke za ručnike ili kuke ili postaviti na police. Držači za ručnike dolaze u samostojećim ili zidnim izvedbama. Najčešći tipovi držača za ručnike su držači za ručnike i držači za ručnike. Držači za ručnike su vodoravne šipke koje se montiraju na zid, dok su držači za ručnike okomiti ili vodoravni nosači koji se mogu postaviti na pod ili montirati na zid. Držači za ručnike također se mogu koristiti za spremanje drugih stvari kao što su ogrtači i krpe za pranje.