Kutne garniture, dvosjedi & trosjedi

accessibility.listing.screenReader.filterbar

367 proizvod/a

367 proizvod/a
Prikazano 60 od 367 artikala

Sjedeće garniture, dvosjedi i trosjedi - središte svakog dnevnog boravka

Što bi bio dnevni boravak bez udobnog sjedećeg komada za opuštanje, čitanje, popodnevno drijemanje ili filmsku večer? Hoće li Vaš odabir pasti na prostranu sjedeću garnituru ili kompaktni dvosjed, ovisi o Vašim potrebama, ukusu i željama, no za svakoga postoji savršeno rješenje.

Sjedeći komadi u različitim varijantama

  • Sjedeće garniture: zbog svoje prostranosti sjedeća garnitura je idealna za druženja s obitelji i prijateljima. U obliku slova U ili L, pruža dovoljno prostora za sjedenje i ležanje, a većina nudi i funkciju ležaja te sanduk za posteljinu. Posebno će doći do izražaja u središtu prostranog dnevnog boravka.
  • Dvosjedi, dvoipolsjedi, trosjedi i sofe: kompaktni, ne zauzimaju puno prostora, zato su dobro rješenje za manje dnevne boravke, ali i za one veće ako želite s njima uskladiti fotelje. Uz nekoliko lijepih ukrasnih jastučića i deku stvorit ćete omiljeno mjesto za opuštajuće trenutke.
  • Dvosjedi, trosjedi i sofe s funkcijom ležaja: svestrani sjedeći komadi koji se za tren oka pretvaraju u udoban ležaj, a nude i sanduk za posteljinu. Neki modeli boxspring sofa opremljeni su madracima i podnicama što ih čini ozbiljnom konkurencijom klasičnim krevetima.

Kombinirajte boje, tapecirung, funkcije

Nakon što ste odabrali vrstu sjedećeg komada, ostaje Vam da se odlučite za boju i vrstu tekstila Vaše nove sjedeće garniture, dvosjeda, trosjeda ili sofe. Kod nas ćete ih naći u različitim nijansama sive i smeđe, ali i u odvažnijim bojama poput crvene, žute, tirkizne, plave ili ružičaste. Kod odabira tapecirunga najčešće ćete birati između tkanine i umjetne kože, a kod nekih modela možete kombinirati ova dva tekstila. Uz svu funkcionalnost ne zanemarite udobnosti koje Vam pružaju dodatne funkcije nekih od sjedećih komada: podesiva dubina sjedišta, relax funkcija s elektromotorom, podesivi nasloni za ruke i glavu, USB priključak.

Posjetite nas u mömaxovoj poslovnici ili kupujte online – sigurno ćete naći Vaš savršeni sjedeći komad!