Boxspring kreveti

boxspring.jpg

Praktično rješenje za miran san

Boxspring kreveti - nova dimenzija spavanja

Nakon napornog radnog dana utonite u san u ugodnom i estetski privlačnom boxspring krevetu. Tajna njegove udobnosti krije se u pomno osmišljenom sustavu madraca i opruga. Moderan dizjan lako će se uklopiti u Vašu spavaću sobu, a u mömaxu osmislite boxspring krevet po vlastitim željama. Mogućnosti su brojne: od imitacije kože do mikrovlakna, od uvijek popularne sive, preko nježnih tonova do odvažne crvene, plave ili zelene boje. Dodajte metalne, drvene ili masivne nogice i Vaš krevet je spreman.

accessibility.listing.screenReader.filterbar

252 proizvod/a

252 proizvod/a
Prikazano 60 od 252 artikala

Boxspring kreveti – spavanje kao na oblacima

Ako ste ikada ležali na boxspring krevetu shvatili ste zašto je taj krevet toliko omiljen. Razlog za neusporedivu udobnost je način na koji su boxspring kreveti sastavljeni, a šlag na torti su dodatna oprema te mogućnost širokog izbora tkanina i dimenzija.

Zašto su boxspring kreveti toliko udobni

Tajna ovog čudesno udobnog kreveta krije se u njegovoj unutrašnjosti. Bazu boxspring kreveta čini drveni okvir (otuda „box“ u nazivu) koji sadrži postolje s integriranim oprugama. Na njemu se nalazi madrac s džepičastom opružnom jezgrom, a za maksimalnu udobnost na vrhu je nadmadrac.
 
boxspring_aufbau_hr.jpg

Prednosti boxspring kreveta

  • Visina kreveta od najmanje 45 cm za lakše sjedanje i dizanje
  • Dvostruki madrac savršeno podupire tijelo
  • 280 do 1.000 opruga za optimalno prilagođavanje tijelu
  • Najbolje moguće provjetravanje zahvaljujući opružnoj jezgri
  • Ravnomjerna raspodjela pritiska zahvaljujući opružnoj jezgri
  • Zu nadmadrac moguže je imati dva različita madraca
  • Modeli s električki podesivim postoljem
  • Modeli sa sandukom za posteljinu

Kako Vi želite: Vaš individualni boxspring krevet

U mömaxu možete sastaviti boxspring krevet po vlastitim željama. Mogućnosti su mnogobrojne: od imitacije kože do mikrovlakna, od uvijek moderne sive boje, preko nježnih tonova do odvažne crvene, plave ili zelene boje. I nogice mogu biti individualno prilagođene Vašem ukusu: metalne, drvene, masivne.