Prijavite se
Prijavite se
Već imam mömax korisnički račun
Zaboravili ste lozinku?
Još nemam mömax korisnički račun Registrirajte se sad
Bonus Card Newsletter Poslovnice

Naše spavaće sobe:

Spavaća soba puna udobnosti

Moderni boxspring kreveti, praktični futon kreveti ili prirodni drveni kreveti - uz mömaxov namještaj za spavaću sobu ostvarit će se svi snovi. I oni o cijeni. Kad smo već kod snova: i naši prostrani ormari i lijepe komode su san snova. Zahvaljujući njima u spavaćoj ćete sobi napraviti reda za čas.

Spavaća soba

(1351 Proizvoda)

Raznoliki kreveti

Koji krevet odabrati?

Boxspring kreveti dugo su vremena bili strogo čuvana tajna luksuznih hotela. Dobro da je ta tajna razotkrivena! Zbog tri sloja koji se sastoje od boxa, madraca s opružnom jezgrom i nadmadraca osjećat ćete se kao da spavate na oblacima. U mömax vas očekuju boxspring kreveti u raznim izvedbama i stilovima, spremni da se usele u vašu spavaću sobu!

Osim trenda, nudimo naravno i omiljene klasike: uvijek omiljene tapecirane krevete i krevete s okvirima od punog drveta.

Tu su i jednostruki i bračni kreveti s praktičnim rješenjima za pohranu, kao i zračni i preklopni kreveti za iznenadne goste. Otkrijte krevete u mömaxu!


Madraci

Tvrdi, meki? Mömax ima madrace za svakoga!

Budimo iskreni: kupovina madraca može biti pravi izazov, zar ne? Od hladno lijevane pjene, preko opružne jezgre do 7 anatomskih zona, vlastite navike pri spavanju, odgovarajuća podnica – puno toga treba uzeti u obzir. Na svu sreću, naši će vam stručnjaci u mömaxu rado pomoći pronaći savršeni madrac. 


Ormari

Ormari za zaljubiti se

Ormar je više od komada namještaja za pohranu. On određuje stil spavaće sobe, a u mömax ga možete naći u mnogim izvedbama, uzorcima i veličinama. Birajte između klasičnih i kliznih vrata, visokog sjaja i toplih tonova drveta, raznih dimenzija i dodatne opreme, ili sastavite ormar po svojim željama zahvaljujući programu ormara.