Kuhinje po mjeri

Kuhinje po mjeri

*Akcija traje od 01.03. do 31.03.2024. u poslovnicama i ne odnosi se na već snižene i Best Price proizvode, Top ponudu, marku Based, kupone te robu na rasprodaji. Dostava i montaža nisu predmeti akcije. Više na uvjeti akcija.


 
Preskoči odjeljak

Besplatno 3D planiranje - najlakši put do savršene kuhinje

Izradu kuhinje po mjeri prepustite mömax stručnjacima - od planiranja, preko odabira modela i mjerenja do dostave i montaže. Izaberite ono što najbolje odgovara Vašem stilu, mogućnostima prostora i budžetu. 
Pošaljite nam upit. Naši stručnjaci za kuhinje kontaktirat će Vas u najkraćem mogućem roku.

 
Dogovorite termin u Zagrebu
E-mail: [email protected]
Telefon: 01/8880-244 ili -246

Dogovorite termin u Rijeci
E-mail: [email protected]
Telefon: 051/579-644 ili -670

Dogovorite termin u Splitu
E-mail: [email protected]
Telefon: 021/579-444
C3C9_planiranje-kuhinje.jpg

accessibility.listing.screenReader.filterbar

87 proizvod/a

87 proizvod/a
Prikazano 60 od 87 artikala

Trendige Einbaukueche zum Wohlfuehlen in Hellgrau und Schwarz von moemax.jpg

Planiranje kuhinja prema Vašim željama i dimenzijama

To je mjesto gdje pripremamo svoje omiljeno jelo i uživamo u čaši vina nakon dugog dana!

Međutim, budući da svatko ima svoje ideje o kuhinji iz snova, naše planiranje kuhinja daje Vam priliku da svoje želje i zahtjeve pretvorite u stvarnost - s našim savjetnicima za kuhinje.

Saznajte više o vrstama kuhinja i svim detaljima koje vrijedi znati. Od površina kuhinjskih elemenata do izbora oblika: planiranje kuhinja u mömaxu može ispuniti sve Vaše želje. Osnovna struktura naših modela dizajnirana je na način da su Vam dostupni svi važni kuhinjski uređaji i dovoljno prostora za pohranu. Međutim, raspored i stil planirane kuhinje možete dizajnirati prema svojim željama, zamislima i naravno raspoloživom prostoru. Mat ili sjajne fronte, radne ploče u dekoru drveta ili betona ili samostojeći kuhinjski otok - potpuno ste slobodni u svojoj odluci!

Kutna kuhinja

kutna_kutna

Svestrani talent

S njom je svaki prostor u kuhinji razumno iskorišten: kuhinja postiže optimalnu funkcionalnost. Popularni L-oblik ima sve što možete poželjeti u kuhinji i posebno je praktičan jer je sve nadohvat ruke.
  • najveća funkcionalnost
  • kompaktan oblik
  • sve na dohvat ruke

Ugradbena kuhinja

po_mjeri

Individualnost

Ono što posebno karakterizira ugradbenu kuhinju jeste njena individualnost. Od raznih ugradbenih ormara do najrazličitijih ugradbenih aparata, ovakva kuhinja sadrži sve što vam je potrebno za učinkovito kuhanje. Usklađeni dizajn također osigurava moderan i skladan izgled kuhinje.
  • individualno planiranje
  • dosljedan izgled
  • učinkoviti rad
Preskoči odjeljak
kenan_1 (1).jpg

Pogreške koje se mogu izbjeći

Svi to znamo: ponekad neke stvari jednostavno krenu po zlu. Kako Vam se to ne bi dogodilo pri planiranju kuhinje, za Vas smo saželi sedam najčešćih pogrešaka. Bilo da se radi o pogrešnim mjerama, nepraktičnom rasporedu kuhinjskih aparata, zaboravljenim priključcima ili uštedama u krivom "kuhinjskom kutu" - kako bi kuhinja u potpunosti zadovoljila Vaše želje i savršeno funkcionirala, svakako biste trebali ove savjete uzeti u obzir.