Kuhinje po mjeri

Iskoristite prednosti u mömaxu

Planirajte svoju kuhinju iz snova, iskoristite akciju i vrhunsku uslugu. Odaberite kako ćete započeti - kontaktirajte nas putem e-maila ili telefona, ili jednostavno navratite osobno u neku od naših poslovnica.
Očekuju Vas:
  • besplatno 3D planiranje
  • pogodnosti i akcije
  • vrhunska usluga dostave i montaže
Besplatno & neobavezno
mömax studio za planiranje kuhinja u Vašoj blizini
Posjetite najbliži studio za planiranje kuhinja i prepustite izradu kuhinje po mjeri mömax stručnjacima - od planiranja, preko odabira modela i mjerenja do dostave i montaže. Izaberite ono što najbolje odgovara Vašem stilu, mogućnostima prostora i budžetu.
Kontaktiraj studio u Vašoj blizini

Do kuhinje iz snova u 4 koraka

Planiranje kuhinje po mjeri zahtjeva puno pažnje. Zato dogovorite besplatan & neobavezan termin s mömax stručnjacima za kuhinje.
Kako bismo započeli planiranje, potrebna nam je skiza na koju su ucrtana vrata, prozori, zidovi te priključci vode i struje.
Naši stručnjaci individualno će planirat Vašu kuhinju prema Vašim željama. Imamo odgovarajuću mömax kuhinju za svaki budžet, kao i veliki izbor marki kuhinja te električnih uređaja.
Zahvaljujući mömaxovoj vrhunskoj usluzi dostave i montaže Vaša će kuhinja jednostavno i sigurno useliti u Vaš dom gdje ćemo je stručno ugraditi.

accessibility.listing.screenReader.filterbar

84 proizvod/a

84 proizvod/a
Prikazano 60 od 84 artikala

Trendige Einbaukueche zum Wohlfuehlen in Hellgrau und Schwarz von moemax.jpg

Planiranje kuhinja prema Vašim željama i dimenzijama

To je mjesto gdje pripremamo svoje omiljeno jelo i uživamo u čaši vina nakon dugog dana!

Međutim, budući da svatko ima svoje ideje o kuhinji iz snova, naše planiranje kuhinja daje Vam priliku da svoje želje i zahtjeve pretvorite u stvarnost - s našim savjetnicima za kuhinje.

Saznajte više o vrstama kuhinja i svim detaljima koje vrijedi znati. Od površina kuhinjskih elemenata do izbora oblika: planiranje kuhinja u mömaxu može ispuniti sve Vaše želje. Osnovna struktura naših modela dizajnirana je na način da su Vam dostupni svi važni kuhinjski uređaji i dovoljno prostora za pohranu. Međutim, raspored i stil planirane kuhinje možete dizajnirati prema svojim željama, zamislima i naravno raspoloživom prostoru. Mat ili sjajne fronte, radne ploče u dekoru drveta ili betona ili samostojeći kuhinjski otok - potpuno ste slobodni u svojoj odluci!

Kutna kuhinja

Svestrani talent

S njom je svaki prostor u kuhinji razumno iskorišten: kuhinja postiže optimalnu funkcionalnost. Popularni L-oblik ima sve što možete poželjeti u kuhinji i posebno je praktičan jer je sve nadohvat ruke.
  • najveća funkcionalnost
  • kompaktan oblik
  • sve na dohvat ruke

Ugradbena kuhinja

Individualnost

Ono što posebno karakterizira ugradbenu kuhinju jeste njena individualnost. Od raznih ugradbenih ormara do najrazličitijih ugradbenih aparata, ovakva kuhinja sadrži sve što vam je potrebno za učinkovito kuhanje. Usklađeni dizajn također osigurava moderan i skladan izgled kuhinje.
  • individualno planiranje
  • dosljedan izgled
  • učinkoviti rad
Preskoči odjeljak

Pogreške koje se mogu izbjeći

Svi to znamo: ponekad neke stvari jednostavno krenu po zlu. Kako Vam se to ne bi dogodilo pri planiranju kuhinje, za Vas smo saželi sedam najčešćih pogrešaka. Bilo da se radi o pogrešnim mjerama, nepraktičnom rasporedu kuhinjskih aparata, zaboravljenim priključcima ili uštedama u krivom "kuhinjskom kutu" - kako bi kuhinja u potpunosti zadovoljila Vaše želje i savršeno funkcionirala, svakako biste trebali ove savjete uzeti u obzir.